Kuni 200 tähemärki


Millisele ametikohale asub Tarmo Mänd järgmiseks?

Posted: March 14th, 2010 | Filed under: Poliitika, Riik | View Comments
Bookmark and Share
  Toetan!
  • See on trikiga küsimus. Kui ma ära arvan, siis mängitakse™ kohe ümber ja mulle auhinda ikka ei anta, teada värk. Aga muidu olen kuulnud, et rottide esilauljal Ratsingervingeril olla kutse saadetud tema ülemuselt vaibale ilmuda seoses mõningate pahandustega, nii et terve suur hiievalitsus ehk hierarhia teeb nõksaka ülespoole: kõik saavad jälle natuke edasi liikuda. Küllap siis tekib™ koht sealhulgas. Ei-ei-ei, mitte esilauljaks, koori esialgu ikka, koori. Koorijad kogutakse kõigepealt kokku ja siis alles... See kõik on muidugi selline kinnitamata andmetel ja kõrgemalseisvatele jõududele lähedaste allikate teatel, mis ei maksa enne midagi, kuni pole teoks saanud.

blog comments powered by Disqus

| All Rights Reserved