Kuni 200 tähemärki


Mitu protsenti eestlastest käib tavalisel pühapäeval kirikus?

Posted: March 14th, 2010 | Filed under: Ühiskond, Kultuur | View Comments
Bookmark and Share
  Toetan!
  • Usklikke kokku on arvutatud nii kümnendiku jagu ehk kümme protsendi jagu, pluss-miinus siia-koma-sinna. Kes neist pühapäeval kirikusse viitsib minna, on jällegi selline kohvipaksu pealt vaadatud arv, aga selle eest palju suurem: nii umbes veerandi jagu ehk 25%. Siis veerand eelmisest kümnendikust ehk 2,5% kogu hulgast. Üks tuttav mutt silkab iga issanda jumala õnnis pühapäeva - või oli see laupäeva? - hommik kirikusse ja kiidab iga kord, kui hea rahulik ja vaikne (inimeste poolest ehk nende vähesusest tingituna) seal on. Mind ei ole kordagi kutsunud. Ei tea, miks? Ma oskan vahel vait ka olla. Aga jah, täiesti isiklik arvamus on, et see 2,5% on ka pisut liialdatud, nii umbes kaks korda.

blog comments powered by Disqus

| All Rights Reserved