Kuni 200 tähemärki


Miks on meil näiteks Prantsuse lütseum ja lausa mitu saksa keele erikallakuga õppeasutust, aga mitte ühtegi kooli kus ka eesti lapsed saaksid intensiivselt vene keelt õppida?

Posted: February 3rd, 2010 | Filed under: Haridus, Keel, Kultuur, Poliitika | View Comments
Bookmark and Share
  Toetan!
  • Samal põhjusel, miks meil on tänaval võimalik intensiivselt vene keelt õppida ja mitte sugugi prantsuse ega saksa keelt. Kui küsija ei ole märganud, siis umbes kolmandik elanikkonnast valdab vene keelt täiesti vabalt, suur osa isegi emakeelena. Ma nimetaksin pseudoprobleemiks muret vene keele intensiivõppe puudumise pärast. Eriti intensiivselt võib seda soovi korral teatud linnaosades või linnadeski õppida. Võib aga ka vene koolidega kokku leppida, ma ei usu, et nad hätta jätavad.

blog comments powered by Disqus

| All Rights Reserved