Kuni 200 tähemärki


Mis on kõige “lollim” küsimus mis memokraadile saadetud? millised on üldiselt mitteavaldamise kriteeriumid?

Posted: February 5th, 2010 | Filed under: Meedia | View Comments
Bookmark and Share
  Toetan!
  • Kõige veidramad on ilmselt olnud "Kas seene sees saab elada?", "Kas piim on nakkav?" või siis "Miks on seksuaalselt ahistatu alati Priit?" aga mis puudutab mitteavaldamise kriteeriumeid, siis need on üldiselt sellised, et seni ei ole avaldanud:

    - küsimusi, mis tunduvad ründavat mõnda persooni väga isiklikult
    - küsimusi, mille puhul on püstitatud mingi eeldus, mida ei saa kuidagi kontrollida
    - küsimusi, mille vastused tunduvad olevat liiga ilmselged või mis ei tooda selget lisaväärtust.

    Nagu öeldud, moderaator on üsna halastamatu ja samas võib ta teha ka vigu. Teinekord on ka raske lõpuni otsustada ja siis on jäänud peale põhimõte, et kui kahtled, siis pigem ei avalda. Samas, eks kõik areneb ja aja jooksul muutuvad kriteeriumid ilmselt täpsemaks. Igatahes tänud kõigile, kes on saatnud küsimusi või kavatsevad neid veel saata, see kõik on olnud huvitavam, kui ma loota oskasin.

blog comments powered by Disqus

| All Rights Reserved