Kuni 200 tähemärki


Miks on nii, et kui ütled, et Eestis on midagi halvasti, vastatakse, et “noor vabariik” aga kui midagi on hästi, siis räägitakse 50, 100 või 700 aasta pikkustest traditsioonidest?

Posted: February 5th, 2010 | Filed under: Ühiskond, Filosoofia, Kultuur | View Comments
Bookmark and Share
  Toetan!
  • Raisa Kotkas

    Vastupidi oleks väga raske põhjendada: juba vähem kui kümneaastane halb traditsioon mõjub rumalusena, sest kes siis sellist traditsiooni au sees peab? Noorusega aga võib ainult sportlikke saavutusi heaks põhjendada, nagu näiteks noore riigi vabadussõda. Muna seest ei oota keegi tarkust, kui ka kana lolliks peetakse, ikka vanust peab kõigepealt olema ning hea kui ka kogemust, mis arvatakse vanusega kuhjuvat ja ladestuvat tarkuseks. Vahel harva ja mõnega nii juhtubki.

blog comments powered by Disqus

| All Rights Reserved