Kuni 200 tähemärki


Kas lahtri “Rahvus” võib ankeetidel täitmata jätta, kui sa rahvusfilosoofiasse ei usu?

Posted: February 6th, 2010 | Filed under: Ühiskond, Filosoofia, Poliitika | View Comments
Bookmark and Share
  Toetan!
  • Ei või.

    Kui ankeet täita "ebakorrektselt", siis saad sellise kirja...
    http://twitpic.com/182no8

  • Raisa Kotkas

    Võib küll, usku või uskmatust rahvusfilosoofiasse pole selleks vajagi. Piisab sellest, kui ei saa näiteks aru, ei oska või ei taha ennast mõne rahvusega siduda või lihtsalt ei pea oluliseks. Eesti teatrikuningas Jüri Järvet eestistas oma venelannast ema antud nime Georgi Kuznetsov 19 aasta vanuselt selleks. Ei mäleta, et ta rahvusfilosoofiast oleks patranud. Maailmakuulsaks teinud kuningas Leari filmirollis juhendas režissöör Grigori Kozintsev teda tõlgi vahendusel, kuna Järveti vene keel oli tema elu lõpuni praktiliselt kasutuskõlbmatu ja seda sugugi mitte rahvustunnetest ajendatuna.

blog comments powered by Disqus

| All Rights Reserved