Kuni 200 tähemärki


Kui Kristiina Šmigun-Vaehi ja Andrus Veerpalu suusakepid varna riputavad, siis keda need tulihingelised fännid MMide ja OMide ajal jälgivad ning Lembitu Kuuse hellitlevalt kõkutades intervjueerib?

Posted: February 17th, 2010 | Filed under: Meedia, Sport | View Comments
Bookmark and Share
  Toetan!
  • Loodus tühja kohta ei salli. See oleks lühidalt, aga pikemalt, siis on tänapäeva kurb tõsiasi jne, et osa inimesi suurtel kiirustel jne tõttavad varnast enda keppe haarama ja intervjuusid andma, jne. Ei ole probleemiks ka kuuse langemine või hinge tulisus, sest vaid vihaleek võib kustuda koos vihatava silmapiirilt kadumisega, tõeliselt faennil loidab armastusesäde oma ala tegijate vastu igavesti. Ei maksa ennast ärrrrritada ega ilmaasjata ueles kuetta, kui vaatamise-kuulamise norm täidetud - lustikummutil on tootja teinud spetsiaalse kaheharulise kahvli, mille võib seinast välja sikutada ning meeldivalt rahustavatele ja sulnitele häältele peas ruumi teha.

blog comments powered by Disqus

| All Rights Reserved